2012. december 30., vasárnap


Üdvözlégy Mária! 
Évekkel ezelőtt egy templomi csoport házról házra adta tovább Szűz Mária bekeretezett fényképét.A képet övező legenda szerint ugyanez a kép 1938 óta lett háztól-házig továbbítva a II. Világháború során, félve az elkobzástól, a felfedezéstől és az ellenség bosszújától. Hozzátéve a kép misztériumához, azt csak egyetlen személy továbbította, továbbíthatta. Átadta egy másik személynek, és kérte, hogy az adja tovább... és megnevezte azt a személyt. Ez volt az a mód, ahogy éveken át kezelték; úgy gondolva, hogy megvédi a kép az azt átvevő embereket. Üdvözlégy Mária! Malaszttal teljes! Az Úr van Teveled: Áldott vagy Te az asszonyok között, és áldott a Te méhednek gyümölcse, Jézus!  Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja: imádkozzál érettünk bűnösökért most, és halálunk óráján! Ámen.
TOVÁBBADOM ŐT A TE HÁZADBA!
Kérlek, add tovább a Szűzanyát házról-házra!A mi Anyánk átsétált a házamon, és minden bajomat elvitte. Elküldöm Őt Neked, hogy vigye el minden bajodat. Küldd el ezt az üzenetet ahány embernek gondolod,
engem is beleértve, és elszállnak bajaid! Kérlek, küldd el a Szűzanyát házról házra... Jézus szent Anyja közbenjár értünk. Kérem Istent, hogy sok áldást küldjön Neked, a fia, Jézus Krisztus által.  
                                                                                          

Nincsenek megjegyzések: